Auto85TURVA

Auto85TURVA

FinnTakuun myöntämä lisäturva on saatavilla autoihin joilla on ajettu alle 250000km ja jonka ensirekisteröinnistä on enintään 15 vuotta.

Auto85TURVA pituudet
6kk / 10000km <> 12kk / 20000km <> 24kk / 40000km

 

Auto85TURVA PERUS

* MOOTTORI
Seuraavat moottorin sisällä olevat voidellut osat: nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja päälaakerit, öljypumppu, työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja -tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, venttiilijouset, -ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet), pakosarja, öljyputket, hihnapyörät, öljypohja, jakopään hihnat/ketjut, rattaat ja kiristin. Kannet, kotelot, moottorilohko ja sylinterinkannet sisältyvät Lisäturvan piiriin vain, jos ne vahingoittuvat sisäisesti voidellun osan rikkoutumisen takia. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

* VAIHTEISTO
Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: kaikki sisäiset voidellut osat vaihteiston sisällä (ei kytkin), jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, momentinmuunnin, vauhtipyörä, öljypohja. Vaihteisto- ja jakovaihteistokotelo, eristeet, tiivisteet ja öljy vain siinä tapauksessa, että vaihteisto puretaan jonkun edellä mainitun osan rikkoutumisen johdosta.

* VOIMANSIIRTO
Kaikki vetoakselikokoonpanon sisällä olevat voidellut osat, akselit ja tasausnivelet, kumisuojukset, vetoakselin kotelo, vetoakselin tuki, tasauspyörästön kotelo, etunavan vetolukot, vetoakseli, ristinivelet. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

* TURBO
Ahtimen/turboahtimen kotelo, sisäiset voidellut osat, öljyputket, kiinnikkeet. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Saatavilla autoihin joilla on ajettu alle 250000km ja joiden ensirekisteröinnistä on maksimissaan 15 vuotta.

Auto85TURVA EXTRA

* ILMASTOINTI
Kompressori, magneettikytkin, hihnapyöräkokoonpano, termostaattinen paisuntaventtiili, kompressorin katkaisukytkin, painekytkin. Ilmastoinnin putket/letkut, jäähdytysaine, eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

* JARRUT
Pääsylinteri, alipaineen tehostin, kuormaventtiili, jarrujen hydrauliset putket ja kiinnikkeet, hydraulinen ja elektroninen ohjausyksikkö, jarrutehostin, pyörän nopeusanturit, hydraulinen pumppu-/moottorikokoonpano, paineen muunninventtiili. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

* JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ
Vesipumppu, jäähdytyspuhallinmoottori, moottorin jäähdyttimen kenno, lämmittimen kenno ja -moottori, termostaatti, jäähdytinnesteen lämpötilan tunnistin. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

* SÄHKÖTEKNIIKKA
Laturi, mittariston taustavalokytkin, sytytyspuola, moottorin johtosarja, moottorin ohjausyksikkö, vaihteiston ulkoinen ja sisäinen ohjausyksikkö, voimansiirron ohjausyksikkö, pakokaasun kierrätysventtiili (EGR-venttiili), käynnistysmoottori, seuraavat sähköiset kytkimet, joita käytetään manuaalisesti tai mekaanisesti: jarruvalon kytkin, takalasin lämmittimen kytkin, ajovalojen kytkin, virtalukko, rattilukko, sähkötoimisen peilin kytkin ja moottori, suuntavilkun kytkin, pesupumpun kytkin, pyyhkimen kytkin, pesupumpun moottori (ei ajovalopesuri) ja pyyhkimen moottori. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

* POLTTOAINEJÄRJESTELMÄ
lmusarja, polttoainepumppu, polttoainejakaja, putket (metalli), paineensäädin, polttoainesäiliö, polttoainesäiliön täyttöputki, kaasuläppäkammio, lämmityssäädin, lisäalipainepumppu ja ruiskutuspumppu. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

* OHJAUS
Kaikki ohjauslaitteen ja ohjaustehostimen pumpun sisällä olevat voidellut osat, sähköinen ohjaustehostin, ohjaustehostimen letkut ja liitännät, rattiakseli, ohjausvaihde, ohjauspyörän säätömekanismi. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

* ANTURIT (moottorinohjaus)
Öljynpaineen anturi, lämpöanturi, nokka-akselin asentotunnistin, kampiakselin asentotunnistin, lambda-anturi, nox-tunnistin, öljymäärä anturi, ilmamassamittari, imusarjan painetunnistin, kaasupolkimen asentotunnistin, ahtopaineen tunnistin, paine-erotunnistin. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Saatavilla autoihin joilla on ajettu alle 180000km ja joiden ensirekisteröinnistä on maksimissaan 7 vuotta.

Sisältää myös Auto85TURVA PERUS turvan!

Auto85TURVA ULTRA

* VARUSTELU
Audiokomponentit (ei kaiuttimet/integroitu GPS-järjestelmä), radioantenni, ajonestojär­jestelmä, vakionopeussäätimen katkaisimet ja vakionopeussäätimen tutka, ilmastointilait­teen ja lämmityksen kojelaudan ohjausyksikkö, mittaristo, tason säädön anturit ja rajoitinvent­tiilit, tason säädön kompressori, säädettävän istuimen moottori ja voimansiirto, istuimensää­tökytkimet, avattavan katon käynnistyskytkin ja moottori, kattoluukun moottori ja kytkimet (ei kattoikkunan kiskot ja verhot), tavaratilan kannen kytkin ja moottori, sähkötoimisen ikku­nan kytkimet ja moottori, sähkötoimisen ikku­nan nostomekanismi. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

* TURVALAITTEET
Turvatyynyt, törmäystunnistimet, turvatyynyn johdot (ei liittimet/hapettuminen), ohjauspylvään kosketinrulla.

* E-HYBRID / SÄHKÖ
Sähköinen ajomoottori, sähköisen ajomoottorin nopeudensäädin, sähköisen ajomoottorin ohjainlaite ja ilmalämpöpumpun kompressori. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Lisäturva Ultra kattaa kaikkien edellä mainittujen osien rikkoutumisen lukuun ottamatta omavastuuta. Lisäturva Ultra ei kata osia ja artikkeleita, joita ei ole edellä mainittu.

Sisältää myös Auto85TURVA EXTRA turvan!


Yleisimpiä asioita, joita Lisäturva ei kata:
Määräaikaishuollot, ohjelmapäivitykset ja säädöt, Jouset ja iskunvaimentimet, Pyöränlaakerit, Tukivarret, Johtosarjat, Pakoputki, Katalysaattori ja hiukkassuodatin, Kytkin kokonaisuudessaan, Eristeet ja tiivisteet, Kumipuslat, Suutin/pumppusuutin, Avaimet, Pysäköintitutka