Palvelut

Rahoitus

Sopivan kohteen löydyttyä ota yhteyttä myyntiimme tai tule käymään myymälässä. Rahoitusyhtiöt vaativat yleisesti 18 vuoden ikää ja olet hoitanut raha-asiasi moitteetta. Luottopäätös saadaan odottaessa.

santander
logo_bigbank
svea_logo_transparent
MyMoney Logo

Käsiraha alkaen jopa 0€ | Maksuaikaa jopa 96kk | Myös kaskovapaat!

 

Ylivelkaisen auton myynti tai vaihtaminen?

Mikäli sinulla on autosta ylivelkaa tai tarvitset vaikka käsirahaa autorahoitukselle, saat yhteistyökumppaneidemme kautta juuri sinulle sopivalla kuukausierällä erillisen käsiraharahoituksen järjestymään.

Ota yhteyttä myyntiin ja kartoitetaan juuri sinun tarpeesi.

Yhteistyössä MyMoney

Auto85TURVA

Lähes kaikkiin myytäviin kohteisiin on saatavilla Finntakuu lisäturva.

Finntakuu on saatavilla ajoneuvoihin, joiden ensirekisteröinnistä on alle 15 vuotta ja joilla on ajettu alle 250 000km.

Kysy lisää myyjiltä!

auto85turva00
finntakuu

Tuottajavastuu

Tuontiautojen hinnat sisältävät autoveron, sekä rekisteröintimaksut. Kilvet saamme autoihin heti kauppojen teon yhteydessä.

Olemme rekisteröity autoveroilmoittaja sekä kuulumme tuottajavastuun piiriin Suomen autokierrätyksen alla.

 

 

Vakuutukset ja rekisteröinti

Kaupanteon yhteydessä teemme vakuutukset ja hoidamme omistajanvaihdoksen asiakkaamme puolesta. Olemme rekisteröity vakuutusasiamies ja edustamme Suomen johtavia vakuutusyhtiöitä. Kysy ajankohtaiset vakuutustarjouksemme.

if-vakuutusyhtio-logo
fennia_logo
pohjantahti
poplogo

Rekisteröity autoveroilmoittaja

Olemme myös tullin ja verohallinnon hyväksymä rekisteröity autoveroilmoittaja, joten kauppojen yhteydessä saat myös heti uuteen menopeliisi rekisterikilvet. Kaikki taxfree autojemme hinnat sisältävät kaiken avaimet käteen pakettina.

Rahoitus vaikka maksuhäiriömerkintä?

Sinulla on myös mahdollisuus saada autorahoitus vaikka sinulla olisi luottotiedoissa vielä näkyviä merkintöjä. Eli merkinnät näkyvät mutta asioiden avoin saldo on 0€.

Sinulla tulee olla vakituiset työtulot ja vakituinen osoite Suomessa. Eläke min 1500€/kk

– Bruttotulot vähintään 1 500€ /kk
– Olet ollut nykyisessä työssä yli 4kk

Syyt, joiden takia emme voi myöntää rahoitusta:
– Tuoreet merkinnät rekisterissä
- Paljon avoimia merkintöjä
– Kaikki velat maksamatta
- Ei vakituista osoitetta

Jos iso osa veloista on jo maksettuna ja suunta oikea, on mahdollisuus saada rahoitusta, joskus ilman käsirahaa ja toisinaan käsirahalla. Tähän vaaditaan ehdottomasti puhdas takaaja.

Jos sitten taas kaikki merkinnät on REF merkinnöillä jo (eli maksettuna) niin voidaan saada jopa vähän enemmänkin rahoitusta ja 0€ käsirahalla. Ei siis haittaa välttämättä, vaikka ne siellä vielä raportilla näkyisivät, kunhan ovat maksettuna.

Jokainen luottopäätös ja henkilö on erilainen ja emme pysty lupaamaan rahoitusta noin vain. Nyrkkisääntönä kumminkin jos raha-asiat hoidettu moitteetta jo pidemmän aikaa ja paljon maksettu velkoja pois, on mahdollisuudet todella isot.

JOS TUNTUU ETTÄ SINULLA VOISI OLLA MAHDOLLISUUS SAADA RAHOITUS, OTA YHTEYTTÄ AUTON LOMAKKEEN KAUTTA MYYNTIIN!

Auto85FIX

MEGUIAR´S jälleenmyyjäsi Turun seudulla!

Yli sata vuotta sitten yrityksen perustajan Frank Meguiar Jr:n autotallissa vaatimattomana huonekalukiillokelaboratoriona ja -tehtaana aloittanut yritys on laajentunut maailmanlaajuiseksi autonhoitoalan tuotemerkiksi. 110-vuotispäiviään vuonna 2011 viettäneestä Meguiar’s ® Inc:sta on tullut eräs maailman johtavista pintojenhoitotuotteita valmistavista yrityksistä, jonka ohjelmassa on erikoistuotteita lähes kaikille mahdollisille pinnoille.

Se, mikä on erottanut Meguiar’sin muista, on synnynnäinen intohimo tekemäämme työtä kohtaan; se toimii käyttövoimana, joka ajaa meitä eteenpäin ja ilahduttaa joka päivä. Mielestämme yrityksemme on paljon muutakin kuin liiketoimintaa tai mahdollisuus tehdä rahaa; Meguiar’s-tuotteilla voimme tarjota todellisille autoharrastajille mahdollisuuden olla ylpeitä ajoneuvoistaan ja rakkaasta autoharrastuksestaan.

Ostamme autoja

Myy autosi meille. Maksamme kauppahinnan tilillesi heti oston yhteydessä ja lunastamme mahdollisen loppuvelan. Pyydä tarjous soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Ostamme sporttisia ajoneuvoja ikään ja kilometreihin katsomatta.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ajoneuvon tarvittaessa kotiovellesi tai työpaikallesi. Ostaja ja myyjä kertovat ajoneuvojensa kunnon tarkasti puhelimitse ja sovimme alustavan välirahan. Sovittuna ajankohtana toimitamme ajoneuvon ja molemmat osapuolet tarkastavat kohteet. Kysy lisää myynnistä.

Ajoneuvot tilauksesta

Mikäli valikoimastamme ei löydy sinulle sopivaa kohdetta ota yhteyttä myyntiimme. Toimitamme autoja myös tilauksesta ja järjestämme tarvittaessa rahoituksen. Vankka kokemus ajoneuvojen tuonnista ja laajat ostokanavat takaavat laadukkaat ja valikoidut yksilöt. Toimitamme kaikki ajoneuvot avaimet käteen periaatteella.