Palvelut

Rahoitus

Sopivan kohteen löydyttyä ota yhteyttä myyntiimme tai tule käymään myymälässä. Rahoitusyhtiöt vaativat yleisesti 18 vuoden ikää ja olet hoitanut raha-asiasi moitteetta. Luottopäätös saadaan odottaessa.

santander
svea

Käsiraha alkaen 0€

Maksuaikaa jopa 96kk

Kaskovapaa rahoitus alle 16000€ kohteelle

Rahoitus vaikka maksuhäiriö

Re-Po Rahoitus Oy Myöntää korkean riskin rahoitusta. Sinulla on mahdollisuus saada rahoitusta vaikka sinulla olisi luottotiedoissa merkintöjä.

Sinulla tulee olla vakituiset työtulot ja vakituinen osoite Suomessa. Eläkettä ei lasketa työtuloksi!

Rahoitettavalla ajoneuvolla tulee olla kasko-vakuutus rahoitusajan (vain yli 3500€ rahoituksissa). Ajoneuvo toimii lainan vakuutena.

1000€ arvoiseen ajoneuvoon käsiraha 180€
      Rahoitettava osuus 820.00€ + kulut
2000€ arvoiseen ajoneuvoon käsiraha 330€
     Rahoitettava osuus 1670.00€ + kulut
3500€ arvoiseen ajoneuvoon käsiraha 550€
     Rahoitettava osuus 1950.00€ + kulut
5000€ arvoiseen ajoneuvoon käsiraha 1650€
     Rahoitettava osuus 3350.00€ + kulut
7500€ arvoiseen ajoneuvoon käsiraha 4150€
     Rahoitettava osuus 3350.00€ + kulut
10000€ arvoiseen ajoneuvoon käsiraha 6650€
     Rahoitettava osuus 3350.00€ + kulut
20000€ arvoiseen ajoneuvoon käsiraha 16650€
     Rahoitettava osuus 3350.00€ + kulut

Rahoituksen ennakkopäätöseen pääset tästä

Print

Vakuutukset ja rekisteröinti

Kaupanteon yhteydessä teemme vakuutukset ja hoidamme omistajanvaihdoksen asiakkaamme puolesta. Olemme rekisteröity vakuutusasiamies ja edustamme Suomen johtavia vakuutusyhtiöitä. Kysy ajankohtaiset vakuutustarjouksemme.

if-vakuutusyhtio-logo
fennia_logo
pohjantahti
poplogo

Auto85TURVA

Lähes kaikkiin myytäviin kohteisiin on saatavilla Finntakuu lisäturva. Finntakuu on saatavilla ajoneuvoihin, joiden vuosimalli on 2010 tai uudempi ja joilla on ajettu alle 250 000km.

auto85turva00
finntakuu

Auto85FIX

MEGUIAR´S jälleenmyyjäsi Turun seudulla!

Yli sata vuotta sitten yrityksen perustajan Frank Meguiar Jr:n autotallissa vaatimattomana huonekalukiillokelaboratoriona ja -tehtaana aloittanut yritys on laajentunut maailmanlaajuiseksi autonhoitoalan tuotemerkiksi. 110-vuotispäiviään vuonna 2011 viettäneestä Meguiar’s®Inc:sta on tullut eräs maailman johtavista pintojenhoitotuotteita valmistavista yrityksistä, jonka ohjelmassa on erikoistuotteita lähes kaikille mahdollisille pinnoille.

Se, mikä on erottanut Meguiar’sin muista, on synnynnäinen intohimo tekemäämme työtä kohtaan; se toimii käyttövoimana, joka ajaa meitä eteenpäin ja ilahduttaa joka päivä. Mielestämme yrityksemme on paljon muutakin kuin liiketoimintaa tai mahdollisuus tehdä rahaa; Meguiar’s-tuotteilla voimme tarjota todellisille autoharrastajille mahdollisuuden olla ylpeitä ajoneuvoistaan ja rakkaasta autoharrastuksestaan.

Meguiar’s jälleenmyynti Kaarinan Krossissa. Mikäli haluaamaasi tuotetta ei löydy varastosta, saamme sen noudettavaksi jopa seuraavana arkipäivänä!

Kaislahdenkatu 7, 20780 Kaarina

Maksutavat | Mastercard – Visa – Lähimaksu – Käteinen |

 

Minibussivuokraus

SAAT MEILTÄ KÄTEVÄSTI VUOKRATTUA oikeasti siistit pikkubussit polttareihin, roadtripille, citycruisailuun, lapinreissuille tai ihan mihin vaan! :). Automme ovat hyvin varusteltuja ja suhteellisen tuoreita versoita VW 2012 Transporter Facelift Pegabus jota on hieman jatkojalosteltu asianmukaisempaan suuntaan sekä Ford Transit Custom 2015 huippuherkuin!

BILEBUSSIMME EROAA KILPAILIJOISTA HUOMATTAVASTI! VW Transporter autostamme löytyy mm. täysi viihdejärjestelmä ( Viaplay, Spotify, TV-kanavat, YouTube premium yms ), 4 näyttöä ( 3kpl 7″ 1kpl 10,4″ ) sekä yli 5000,00€ arvoinen äänentoistojärjestelmä viiden vahvistimen kera! Lisäksi autossamme on lasikatto, hiilikuitusomisteita, säädettävä alustasarja, 20″ vanteet kesä ja talvikäytössä, LED valot edessä ja takana, tunnelmavalaistus, ilmastointi, webasto yms yms!!!

PIKKUBUSSIMME on Ford Transit Custom vuosimalliltaan 2015. Autosta varusteina löytyy mm. Kokonahkaverhoilu, Peruutustutkat edessä ja takana, Peruutuskamera, Webasto, Ilmastointi, Sähkötoiminen sivuovi, LED lisäpitkät joilla oikeasti näkee, Kaarrevalot, Tähtitaivaskatto, Bluetooth/AUX/USB, Vakionopeudensäädin, Lämmitettävä tuulilasi, Astinlaudat, Penkinlämmittimet, IsoFIX yms yms!!

Minibussi Turku

Ostamme autoja

Myy autosi meille. Maksamme kauppahinnan tilillesi heti oston yhteydessä ja lunastamme mahdollisen loppuvelan. Pyydä tarjous soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Ostamme sporttisia ajoneuvoja ikään ja kilometreihin katsomatta.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ajoneuvon tarvittaessa kotiovellesi tai työpaikallesi. Ostaja ja myyjä kertovat ajoneuvojensa kunnon tarkasti puhelimitse ja sovimme alustavan välirahan. Sovittuna ajankohtana toimitamme ajoneuvon ja molemmat osapuolet tarkastavat kohteet. Kysy lisää myynnistä.

Ajoneuvot tilauksesta

Mikäli valikoimastamme ei löydy sinulle sopivaa kohdetta ota yhteyttä myyntiimme. Toimitamme autoja myös tilauksesta ja järjestämme tarvittaessa rahoituksen. Vankka kokemus ajoneuvojen tuonnista ja laajat ostokanavat takaavat laadukkaat ja valikoidut yksilöt. Toimitamme kaikki ajoneuvot avaimet käteen periaatteella.