Meiltä saat tutut JA TURVALLISET rahoitusratkaisut autosi hankitaan!

Rahoituskumppaneitamme ovat SVEA, Santander, SAV-Rahoitus, AutoCredit yms!

* MAKSUAIKAA tarpeen mukaan 1KK –  JOPA 96KK!
* KÄSIRAHA alkaen melkein autoon kuin autoon 0€!
* HALPIKSET jopa ilman kaskopakkoa!
* VAATII hyväksytyn luottopäätöksen!

Hoidamme puolestasi myös kaupan yhteydessä kaikki autokauppaan liittyvät rekisteröinnit sekä vakuuttamisen, avaimet käteen periaatteella!


SVEA Ekonomi Ab


Autorahoitus on osamaksu- ja kuluttajasuojalain alainen kulutusluoton muoto, joka on otettu uuden tai käytetyn auton hankintaan. Yleensä tämä ratkaisu on osamaksutyyppinen järjestelmä, missä auto toimii vakuutena lainalle. Tämä tekee Svean autolainasta turvallisen ratkaisun kaikille osapuolille. Autorahoitukseen ei muita vakuuksia tai takauksia tarvita, kun asiakas suorittaa kauppahinnasta 20-30% käsirahana. Auto maksetaan yleensä tasaerissä, tosin loppulainan voi aina maksaa suorittaa kerralla. Auton omistus siirtyy siinnä vaiheessa kun viimeinen osa lainasta on maksettu. Auton vaihto onnistuu myös sopimuskauden aikana ja autorahoitus on mahdollista siirtää toiselle autolle. Etenkin suoraan autoliikkeestä hankittuna vaihdossa annettua vanhaa autoa voi myös usein käyttää käsirahana tai sen osana. Yksityisten autonhankintamenojen luotottamisen lisäksi myös yritykset voivat hyödyntää autorahoitusta autonkannan eli käytännössä työsuhdeautojen hallinnointiin. Myös auton myyminen kokonaan pois kesken sopimuskautta on mahdollista, kunhan vain lainasitoumusten hoitamisesta on sovittu.

Olemme SVEA:lla panostaneet autorahoitusratkaisuiden erityispiireisiin ja luoneet räätälöityjä työkaluja luottopäätösten hakemiseen milloin tahansa. Erityistä osaamista ja kokemusta meillä Svealla on käytettyjen autojen rahoittamisesta.

Jopa yli 10-vuotiaat autot voidaan myydä Svean autorahoituksella, jopa ILMAN KÄSIRAHAA JA KASKOPAKKOA!

SVEA:lla on monen vuoden kokemus autorahoituksen tarjoamisesta ja olemme luotettava ja joustava toimija myös sinulle kuluttajana. Meiltä saat luoton, jota maksat takaisin kiinteissä kuukausierissä – tämä takaa sinulle asiakkaanamme sen, ettei autolainastasi koidu yllätyksiä ja pystyt suunnittelemaan henkilökohtaisen taloudenhoitosi tehokkaammin ja varmemmin.


RAHOITTAJASI.FI

Re-Po Rahoitus Oy Myöntää korkean riskin rahoitusta.

Sinulla on mahdollisuus saada rahoitusta vaikka sinulla olisi luottotiedoissa merkintöjä. Sinulla tulee olla vakituiset tulot ja vakituinen osoite Suomessa.

Rahoitettavalla ajoneuvolla tulee olla kasko-vakuutus rahoitusajan. Ajoneuvo toimii lainan vakuutena. Ajoneuvoina hyväksymme henkilö- ja pakettiautot sekä moottoripyörät. Ajoneuvon tulee olla katsastettu ja tieliikennekäytössä.

Rahoitusehdot

  • Korko 13%
  • Tilinavausmaksu 13% rahoitettavasta osuudesta
  • Käsittelymaksu 12,80 € / kk
  • Rahoitettava määrä enintään 3500 € / 28 kk
  • Käsiraha vähintään 15% kauppahinnasta
  • Kaskovakuutus kaikkiin yli 3000 € rahoituksiin

Luottopäätöstä varten tarvittavat dokumentit ja tiedot

  • Henkilötunnus
  • Palkkakuitti (1kk vanha)
  • Kopio ajokortista
  • Puhelinnumero

Rahoitus vaatii aina luottopäätöksen jonka myöntää Re-Po Rahoitus Oy


Mistä voin hakea autolainaa?

Voit hakea Saldon autorahoitusta suoraan autoliikkeistä. Kysy autoliikkeesi myyjältä mahdollisuuksista rahoittaa auton hankinta tai käsiraha Saldo-luotolla.

Mikäli autoliikkellä ei ole käytössään Saldon rahoituspalvelua, voit aina rahoittaa hankintasi Saldon muilla vakuudettomilla lainoilla, jotka voit hakea kätevästi sivuillamme.

Kuinka paljon voin saada autolainaa?

Voit saada autolainaa 1500 – 8000€. Lainatarjous riippuu antamistasi tiedoista ja luottopäätöksestämme. Jokainen lainatarjous on henkilökohtainen.

Mikä on autolainan korko?

Saldon autolainan korko määräytyy henkilökohtaisesti antamiesi tietojen mukaan. Näet autolainan koron, kuukausierät ja yhteen maksettavan kokonaissumman lainapäätöksen yhteydessä.

Halvin autolaina löytyy vain vertailemalla, mutta Saldon autolaina on ehdottomasti yksi markkinoiden edullisimmista.

Mikä on autolainan takaisinmaksuaika?

Autolainalle saat maksuaikaa 12 – 60 kuukautta, lainasummasta ja valitsemastasi kuukausierästä riippuen. Saat siis autolainan osamaksulla Saldon autorahoituksella.

Mihin Saldon autorahoitus on tarkoitettu?

Saldon autorahoitus on tarkoitettu auton myyntihinnan tai käsirahan maksamiseen. Koska auto ilman käsirahaa on vaikea yhtälö – haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden rahoittaa käsiraha kätevällä Saldo-luotolla.

Saanko lainan käyttööni heti?

Autolaina siirretään heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen autoliikkeen tilille. Et siis saa lainaa omalle pankkitilillesi, vaan lainasumma siirretään suoraan autoliikkeelle maksua varten.